Bericht versturen
Contacteer ons
Agnes

Telefoonnummer : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

lopende band

Chengdu Zongheng Intelligence Control Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

Gebaseerd op het informatiebeheerbeleid van kwaliteit als wortel en merkgebouw, van de de Intelligentiecontrole van Chengdu Zongheng jaar na jaar versterkt de Technologieco., Ltd infrastructuurbouw en materiaalinvestering.

 

 

Chengdu Zongheng Intelligence Control Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

OEM / ODM

 

Chengdu Zongheng Intelligence Control Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Co. van de de Controletechnologie van Chengduzongheng werd Intelligent, Ltd opgericht in 2015. Het is een high-tech onderneming die zich op het onderzoek concentreren en de ontwikkeling, de productie en de verkoop van IoT-mededeling controleren eindproducten en verwante algemene oplossingen.

 

Momenteel, zijn de producten van het bedrijf toegepast in veelvoudige scenario's zoals slimme watermilieubescherming, slimme landbouw, en slimme audio en video.

 

Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf zeer belangrijke investeringen in productonderzoek en ontwikkeling en bereikte vruchtbare resultaten gemaakt, voltooiend het onderzoek en de ontwikkeling van de IOTRouter-reeks van IoT-rand gegevens verwerkend intelligente terminals en IoT-wolkenplatforms.

 

Tijdens de periode, machtigden meer dan tien uitvindingsoctrooien en de softwareauteursrechten werden verkregen. Het bedrijf kan exclusieve OEM/ODM-oplossingen voor klanten volgens klantenbehoeften aanpassen.

 

 

Chengdu Zongheng Intelligence Control Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

R & D

 

Co. van de de Controletechnologie van Chengduzongheng is Intelligent, Ltd een high-tech onderneming die zich op het onderzoek concentreren en de ontwikkeling, de productie en de verkoop van IoT-mededeling controleren eindproducten en verwante algemene oplossingen.

 

Het bedrijf stelt een rand gegevens ver*werken-gebaseerde Kruiselingse slimme eind het platformoplossing van IoT voor groeiend Internet van Dingenverbinding voor, gebruikend de slimme mededeling eindiotrouter van IoT als entry-punt, combinerend rand gegevensverwerking en de grote gegevens betrekken platforms om IoT-toepassingen naast traditionele functies zoals gegevensverzameling en transmissie te realiseren en de intelligente controle, een lichtgewichtmodel van de gegevensanalyse kan ook door de wolk worden gevormd om van controlestrategie en gegevens het voorbewerken van de lokale terminal uit te voeren, en in milliseconden te antwoorden.

 

 

Chengdu Zongheng Intelligence Control Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0