Contacteer ons
Agnes

Telefoonnummer : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

IOTRouteroem & Klantenterugkoppeling

August 27, 2021

IOTRouteroem & Klantenterugkoppeling

 

OEM: Een origineel materiaalfabrikant (OEM) wordt over het algemeen waargenomen als een bedrijf dat delen en materiaal veroorzaakt die door een andere fabrikant kunnen worden op de markt gebracht.

Nochtans, wordt de termijn ook gebruikt op verscheidene andere manieren, die ambiguïteit veroorzaakt. Het betekent soms de maker van een systeem dat de subsystemen van andere bedrijven, een eindproductproducent, een automobieldeel omvat dat door hetzelfde bedrijf wordt vervaardigd dat het originele die deel in de assemblage van de auto wordt gebruikt, of reseller op de toegevoegde waarde veroorzaakte.

 

 

 

Ongeveer de V.S.

 

Opgericht in 2015, van de de Intelligentiecontrole van Chengdu Zongheng is de Technologieco., Ltd een high-tech onderneming die zich op het onderzoek, ontwikkeling concentreren, controleren de productie en de verkoop van Internet van Dingenmededeling eindproducten en verwante algemene oplossingen. Neemt de communicatie van IOT intelligente terminal aangezien het entry-punt, rand gegevensverwerking en het grote platform van de gegevenswolk combineert, en realiseert gegevensverzameling, transmissie en intelligente controle en andere functies in de toepassing van Internet van Dingen. Momenteel, zijn de producten van het bedrijf wijd gebruikt in intelligente watermilieubescherming, intelligente landbouw, intelligente audiovisuele en andere scènes.

 

Als wij OEM steunen en WAAROM?

 

1. JA, steunen wij OEM.

 

2. Kan het productierisico van de onderneming verminderen.

 

Er zijn fabrikanten die zich in onderzoek en ontwikkeling van producten specialiseren, die de efficiency van productproductie verbetert en energie en geld bespaart. Men kan zeggen dat de bedrijfconcentraten op de productie en de verkoop, met elkaar verbindt en de mogelijkheden van het bedrijf demonstreert.

 

3.Can verhogen de voordelen van het merk

 

Volgens verschillende situaties, vertrouwen de merkeigenaars de productie van producten aan een derde partij voor productie toe om goede fundamenten voor hun toekomstige ontwikkeling te leggen, maken goed gebruik van de technologische innovatievoordelen van OEM OEM verwerking, en zoeken redelijk fabrikanten die productie aan normen kunnen voldoen. Om niet te om de verdere kwaliteitsproblemen van het product te beïnvloeden, OEM moeten de fabrikanten voldoende voordelen en volledige levering hebben helpen merkvoordelen bereiken.

 

Hoofdgevallen

 

Wij deden onlangs aangepast voor een cliënt van het UK.

Hij wil ons Populair product ZHC492C testen, en verzond ons de het dossier en details van het bedrijfembleem.

Dan onze ontwerper die het ontwerp beëindigen en de erkenning kregen.

 

Na Test, kregen wij aardige feedbackformuliercliënt, die zich op meer samenwerking met meer Cliënten in de toekomst verheugen:)

 

 

laatste bedrijfsnieuws over IOTRouteroem & Klantenterugkoppeling  0

laatste bedrijfsnieuws over IOTRouteroem & Klantenterugkoppeling  1