Bericht versturen
Contacteer ons
Agnes

Telefoonnummer : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

De Industriemarkt van China

March 29, 2021

Sinds zijn onderneming in 1999, heeft de de Industriemarkt van China zich tot de invloedrijkste internationale industriële merktentoonstelling in het materiaal verwerkende industrie ontwikkeld van China, die de certificatie van de Internationale Tentoonstellingsindustrievereniging (UFI) door gespecialiseerd heeft overgegaan, marktgericht, geïnternationaliseerd en verrichtingen merk-gebaseerd. Het is een belangrijk venster en een platform voor economische en handelsuitwisselingen en samenwerking in de industriesector die van mijn land de wereld onder ogen zien.

 

De Internationale de Industriemarkt van 22ste China zal in de Nationale Tentoonstelling en Convention Center (Shanghai) vanaf 15 plaats tot hebben 19 September, 2020. Er zal 10 professionele tentoonstellingen met een tentoonstellingsgebied van meer dan 300.000 vierkante meters en meer dan 2.600 exposanten zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Industriemarkt van China  0

 

Van de de Intelligentiecontrole van Chengduzongheng de Technologieco., Ltd zal bij cabine C031 op de 1st verdieping van Zaal 2 van Nationaal de Overeenkomst en de Tentoonstellingscentrum van Shanghai met een verscheidenheid van IoT-communicatie eindproducten en intelligente oplossingen tentoonstellen.

 

Van de de Intelligentiecontrole van Chengduzongheng de Technologieco., Ltd werd opgericht in 2015. Het is een high-tech onderneming die zich op het onderzoek concentreren en de ontwikkeling, de productie en de verkoop van IoT-mededeling controleren eindproducten en verwante algemene oplossingen. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf zeer belangrijke investeringen in productonderzoek en ontwikkeling en bereikte vruchtbare resultaten gemaakt, voltooiend het onderzoek en de ontwikkeling van de IOTRouter-reeks van IoT-rand gegevens verwerkend intelligente terminals en IoT-wolkenplatforms.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Industriemarkt van China  1

laatste bedrijfsnieuws over De Industriemarkt van China  2

 

 

Tijdens de tentoonstelling, een groot aantal potentiële zeer belangrijke klanten aan onze te bezoeken en te ruilen cabine kwam. De 4G-industrieel-rang RTU in onze cabine trok vele klanten naar einde en bezoek aan. De elite van onze verkoopafdeling introduceerde onze intelligente chemische fabriek en producteigenschappen in detail aan klanten, en gewonnen lof van een groot aantal potentiële klanten.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De Industriemarkt van China  3