Bericht versturen
Contacteer ons
Agnes

Telefoonnummer : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

De Innovatie en de Ontwikkelingsconferentie van IOT

April 7, 2021

laatste bedrijfsnieuws over De Innovatie en de Ontwikkelingsconferentie van IOT  0

Op de middag van 11 Maart, 2021, 3de Internet van de Innovatie en de Ontwikkelingsconferentie van de Dingenindustrie (Chengdu, China) en 2020 Internet van Dingen werd de de Industrie Jaarlijkse Conferentie met succes gehouden in de grote conferentieruimte op de 1st verdieping van Bouw 7, Jingronghui, de High-tech Streek van Chengdu. De conferentie werd geleid door het Provinciale Ministerie van Sichuan van Economie en Informatietechnologie en de Gemeentelijke die Dienst van Chengdu van Economie en Informatietechnologie, door Sichuan Internet van de Ontwikkeling Alliance en Chengdu Internet gezamenlijk wordt georganiseerd van de Dingenindustrie van de Ontwikkeling Alliance van de Dingenindustrie, en Co. van de de Controletechnologie van Chengdu Zongheng werd Intelligent, Ltd verzocht om deel te nemen.

 

 

 

Sichuan Internet van de Dingenindustrie met Chengdu als kern is een belangrijk het verzamelen zich gebied van binnenlands Internet van de Dingenindustrie, en het heeft de stichting om de kans voor de ontwikkeling van intelligent Internet van Dingen met beide handen aan te grijpen. De conferentie nodigde de industriedeelnemers zoals overheid, de industrie, universiteit, onderzoek, toepassing en financiering uit om de ontwikkelingskansen van het 14de Vijfjarenplan te bespreken door de dubbele aandrijving van markt en beleid wordt gedreven, de ontwikkelingsresultaten in 2020 samen te vatten die, innovatieve toepassingen, en nieuwe kansen te bespreken voor intelligent Internet van Dingen te ruilen en te integreren.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Innovatie en de Ontwikkelingsconferentie van IOT  1

 

Er dat het hoogtepunt van deze conferentie „de Industrieschatting en Erkenning“ - pogend is eminente bedrijfsleiders aan te bevelen, evenals lideenheden en de industriearbeiders die steunen en de ontwikkeling van de industrie bevorderen zij op gewezen, Co. van de de Controletechnologie van Chengdu Zongheng won Intelligent, Ltd Algemene Manager Hu Tao de titel van „2020 Sichuan Uitstekend Internet van Dingen CEO“

 

laatste bedrijfsnieuws over De Innovatie en de Ontwikkelingsconferentie van IOT  2