Bericht versturen
Contacteer ons
Agnes

Telefoonnummer : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

IOTRoutersviaz ICT 2023

July 28, 2023

IOTRoutersviaz ICT 2023

 

 

Op 11 April, lokale tijd, werd de 35ste Communicatie van Rusland Moskou Internationale Tentoonstelling (SVIAZ-ICT 2023) voornaam geopend op het Internationale de Tentoonstellingscentrum van Moskou in Rusland. De tentoonstelling wordt gecosponsord en door de Russische Douma van de Staat, het Ministerie van Mededelingen en Massamedia van de Russische Federatie, het Ministerie van de Industrie en Handel van de Russische Federatie, en het Russische Federale Communicatie Agentschap geleid.

 

laatste bedrijfsnieuws over IOTRoutersviaz ICT 2023  0

 

Communicatie van Rusland Moskou is de Internationale Tentoonstelling een vertoningsplatform voor de eminente mededeling van de wereld en de netwerkfabrikanten en providers. Sinds zijn aanvang, heeft de schaal van de tentoonstelling zich dag aan dag uitgebreid, en het heeft een belangrijke invloed in internationale professionele tentoonstellingen. Het beste platform in het de GOS-gebied. Als uitstekende fabrikant van IoT-communicatie eindapparatuur, is IOTRouter zeer geëerd om aan deze tentoonstelling deel te nemen en onze recentste technologieën en producten te demonstreren.

 

laatste bedrijfsnieuws over IOTRoutersviaz ICT 2023  1

 

 

De cabine van IOTRouter (cabineaantal: 22F42) aangetrokken vele beroeps en klanten, die van hun belangstelling en erkenning van onze materiaal en technologie blijk gaven. Ons personeel introduceerde onze producteigenschappen en technische voordelen aan hen, en deelde ons de industrieervaring en inzicht met hen.

 

 

 

EG8000 reeksrand de gegevensverwerkingsgateways van IOTRouter hebben brede aandacht aangetrokken. Deze reeks producten was geboren voor het aanpassen aan de fragmentatie van de behoeften van Internet van de Dingenindustrie. Het keurt een visuele programmeringsmethode goed, en drukt de logica van het programma als grafische module uit door en componenten te slepen te laten vallen, die gebeurtenissen, enz. verbinden, die intuïtief en gemakkelijk zijn te begrijpen. Gemakkelijk begonnen te worden. En de interface steunt veelvoudige talen, wat voor gebruikers overzee geschikt is.
Bovendien toonden wij ook een reeks oplossingen in de tentoonstelling om aan de behoeften en aan de toepassingsscenario's van verschillende klanten te voldoen.

Deze oplossingen omvatten slimme landbouw, slimme energie, slimme stad, slimme productie, industriële die gegevensverzameling en controle op Internet die van Dingentechnologie wordt gebaseerd, klanten de uitvoerigere en gepersonaliseerde diensten pogen aan te bieden.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over IOTRoutersviaz ICT 2023  2

 

 

In deze tentoonstelling, leidden wij ook diepgaande uitwisselingen en samenwerking met andere exposanten. Door met hen samen te werken, kunnen wij onze bedrijfswerkingsgebied en klantenbasis verder uitbreiden, en tegelijkertijd, kunnen wij de recentste IoT-communicatietechnologie beter bevorderen en toepassen.

 

 

De laatste jaren, heeft IOTRouter hard gewerkt om de internationale die markt te cultiveren, het ontwikkelingsidee wordt aangehangen van „het uitgaan“, verhoogde onophoudelijk de ontwikkeling van de internationale markt, en werkte met partners samen van over de hele wereld met een open houding. Rusland en China zijn uitvoerige strategische behulpzame partners, en de bedrijfsuitwisselingen tussen ondernemingen van de twee landen hebben sterke steun van beide overheden ontvangen.

 


Door deze tentoonstelling, heeft IOTRouter een springende maatregel naar de internationale markt getroffen, zijn horizonnen in de internationale markt, ontdekte nieuwe internationale afzetmogelijkheden verbreed, en gelegd stevige fundamenten voor verder het openstellen van de Russische markt.

Wij zullen het concept technologische innovatie in binnen- en buitenland bevestigen, klanten blijven voorzien van IoT-de communicatie eindapparatuur meer van uitstekende kwaliteit en oplossingen, en de verdere ontwikkeling en de innovatie van IoT-technologie bevorderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over IOTRoutersviaz ICT 2023  3