Bericht versturen
Contacteer ons
Agnes

Telefoonnummer : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

RTU: Verre Terminaleenheid

August 14, 2021

RTU: Verre Terminaleenheid

 

 

De verre terminaleenheid (RTU) is een microprocessor-controlled elektronisch apparaat dat voorwerpen in de fysieke wereld aan een verdeeld controlesysteem of van SCADA (toeziende controle en gegevensverzameling) systeem door telemetriegegevens aan een hoofdsysteem over te brengen, en door berichten van het hoofdtoezichtsysteem aan controle verbonden voorwerpen te gebruiken omzet. Andere termijnen die voor RTU kunnen worden gebruikt zijn verre telemetrieeenheid en verre telecontrol eenheid.

 

Een RTU controleert de gebieds digitale en analoge parameters en brengt gegevens aan een Hoofdpost van SCADA over. Het stelt opstellingssoftware in werking om gegevensinvoerstromen te verbinden met gegevensuitvoerstromen, communicatie protocollen te bepalen, en installatieproblemen op het gebied problemen op te lossen.

 

De gegevensverzamelingterminal heeft krachtige gegevensverzamelingfuncties en eigenschappen zoals kleine grootte, lichtgewicht, gemakkelijke verrichting, hoge prestaties, en hoog rendement. Het wordt wijd gebruikt in logistiek en uitdrukkelijke levering, detailhandels, medische en farmaceutische, verwerkende, openbare nut, anti-vervalst en traceability de industrieën.

 

De logistiek drukt uit: Als snel gegevensverzamelingapparaat, kan de intelligente gegevensverzamelingterminal voor pakhuisbeheer, vervoersbeheer en punt het volgen in het logistiekproces worden gebruikt om het sorteren te verbeteren, plannend, in en uit pakhuis, en lading en levering van uitdrukkelijke punten. De snelheid, vermindert het foutenpercentage, drukt arbeidskrachten, materiaalresourcen en tijdkosten.

 

De kleinhandelsindustrie: De supermarkten kunnen intelligente gegevensverzamelingterminals gebruiken om functies zoals opslagbeheer, pakhuisdistributie, en goedereninventaris te realiseren.

 

Productie: Als kernhulpmiddel van mobiele informatieverwerking, draagt de gegevensverzamelingterminal de inzameling en de controle en het onderzoek in real time van informatie zoals toebehoren en goederen. Het kan voor productie piece-rate beheer en productiepakhuisbeheer in de fabriek worden gebruikt.

 

 

Opgericht in 2015, van de de Intelligentiecontrole van Chengdu Zongheng is de Technologieco., Ltd een high-tech onderneming die zich op het onderzoek, ontwikkeling concentreren, controleren de productie en de verkoop van Internet van Dingenmededeling eindproducten zoals verre terminaleenheid en verwante algemene oplossingen. Neemt de communicatie van IOT intelligente terminal aangezien het entry-punt, rand gegevensverwerking en het grote platform van de gegevenswolk combineert, en realiseert gegevensverzameling, transmissie en intelligente controle en andere functies in de toepassing van Internet van Dingen. Momenteel, zijn de producten van het bedrijf wijd gebruikt in intelligente watermilieubescherming, intelligente landbouw, intelligente audiovisuele en andere scènes.