Bericht versturen
Contacteer ons
Agnes

Telefoonnummer : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

School-onderneming Samenwerking

March 3, 2021

School-onderneming Samenwerking

 

Van de de Controletechnologie van Chengduzongheng ondertekenden Intelligent Co., Ltd en Chongqing University van Posten en Telecommunicaties school-onderneming een samenwerkingsovereenkomst.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over School-onderneming Samenwerking  0

 

Op de ochtend van 2 Maart, Chongqing University van Posten en Telecommunicatie Mobiele Universiteit en Co. van de de Controletechnologie van Chengdu Zongheng Intelligent, hield Ltd een school-onderneming samenwerking ondertekenend ceremonie. Dean Professor Zhang Demin, Ondeugd Dean Dr. Yin Bangman, Algemene Manager Hu Tao van Co. van de de Controletechnologie van Chengdu Zongheng Intelligent, Ltd, Voorzitter Mao Qijian van het Ministerie van Communicatie en Informatietechniek, Hulpdirecteur Li Wenjuan, en relevante zeer belangrijke leraren van het Ministerie van Communicatie en Informatietechniek woonde de het ondertekenen ceremonie bij. De het ondertekenen ceremonie werd voorgezeten over door Directeur Mao Qijian.

 

De algemene Manager Hu Tao introduceerde kort de ontwikkeling, de personeelssamenstelling en R&D-producten van Co. van de de Controletechnologie van Chengdu Zongheng Intelligent, Ltd, en drukte uit dat hij de ontwikkelingsbehoeften van de onderneming zal combineren om geschikte voorwaarden voor de ontwikkeling van de school tot stand te brengen en win-win samenwerking te bereiken; President Zhang Demin gaf de mening van de school de Algemene Manager Hu Tao zijn warm onthaal aan zijn aankomst uitdrukte en de twee partijen bij het ondertekenen van school-onderneming de samenwerkingsovereenkomst gelukwenste. Tegelijkertijd, hoopt hij dat de samenwerking in meer diepte zal worden uitgevoerd gebaseerd op de principes van middel het delen, bijkomende voordelen, en wederzijds voordeel; Ondervoorzitter Yin Bangman benadrukte dat de school-onderneming samenwerking zou moeten worden uitgevoerd en echt de cultuur van talenten dienen. De school-onderneming samenwerking zal vele problemen onder ogen zien. Het is noodzakelijk en in de samenwerking tussen de twee partijen te onderhandelen om een behulpzame verhouding op lange termijn onophoudelijk om mee te delen te vestigen en stabiele.

 

Het Ministerie van Communicatie en Informatietechniek van Chongqing University van Posten en Telecommunicaties heeft momenteel 6 niet-gegradueerdenmajoors. Onder hen, is de majoor van Communicatie Techniek vermeld als „Professionele Uitvoerige Hervorming ProefProject“ van regelmatige hogescholen en universiteiten in Chongqing in 2012. Het is de eerste partij projecten voor het eerst op touw gezet door het Ministerie van Onderwijs. De enige school onder onafhankelijke universiteiten in de stad die dit project heeft gewonnen. De laatste jaren, heeft het Ministerie van Mededeling en Informatietechniek krachtig praktisch onderwijs, ontwikkeld en opeenvolgend een aantal school-onderneming samenwerkingseenheden en praktijkbasissen vastgelegd, en de arbeidsparticipatie van zijn gediplomeerden is altijd boven 95% gebleven. De succesvolle conclusie van school-onderneming de samenwerking die ceremonie ondertekenen heeft nogmaals op de actieve exploratie en de praktijk van het Ministerie van Communicatie en Informatietechniek in personeel opleiding, de bouw van het leraarsteam, het onderwijshervorming en ander werk, gewezen en ook bijgedragen tot de hervorming en de toepassing van het professionele talent opleidingsmodel van de afdeling. Een nieuw platform is gevestigd voor de cultuur van talenten.

 

laatste bedrijfsnieuws over School-onderneming Samenwerking  1